Anita tar Romega® varje dag och känner att det är en bra investering i hennes egen hälsa.
Äntligen ett omega-3-produkt utan eftersmak
Anita är en begåvad musiker med olika musikprojekt. I år ser hon fram emot att spela in ett nytt album med bandet Folk og Røvere.
Anita undervisar för närvarande i teater på Ålesund Gymnasium. Hon avslutade nyligen en examen i "Mental träning och exekutiva hjärnfunktioner" vid Olympiatoppen/NTNU, vilket har varit användbart i hennes arbete som musiker och lärare.
"Jag har läst mycket om hur viktigt omega-3 är från olika källor, men det har alltid varit obehagligt att ta det. Ibland känns det som om man skakar runt med fiskeolja, och då blir det lätt att sluta med det."
Anita är en glad användare av Romega®, ett funktionellt omega-3-tillskott gjort från norsk sillromolja. Romega® skiljer sig från traditionella omega-3-produkter genom att det innehåller en mängd unika näringsämnen för hälsan. I sillromoljan är omega-3-fettsyrorna DHA och EPA bundna till fosfolipider, vilket gör att de tas upp snabbare i kroppen**.
Romega® är också känt för sin höga kvalitet och renhet, och är särskilt formulerat för att vara lätt att konsumera utan den typiska eftersmaken av fiskeolja. Anita tar Romega varje dag och känner att det är en bra investering i hennes egen hälsa.
"Jag är så glad att jag stötte på Romega®, och jag är positivt överraskad över hur lite smak man känner och att jag är glad att vara fri från transsmaker under dagen."
Anita är en begåvad musiker som för närvarande arbetar med projektet Fjørefado. I detta projekt sjunger hon fado med egna texter på dialekt, ackompanjerad av vackra stråkarrangemang. Foto: Morten Hjertø
Förtroende för sillrom som råvara
Anita har tidigare testat omega-3 från andra källor, men har alltid tyckt att eftersmaken varit obehaglig. Nu är hon glad att ha hittat en produkt utan obehagliga eftersmaker. Hon är nöjd med produkten och uppskattar att den är hållbar och MSC-certifierad.
*) Den gynnsamma effekten uppnås med ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA.
**) Cook et al. (2016). Bioavailability of Long Chain Omega-3 Polyunsaturated Fatty Acids from Phospholipid-Rich Herring Roe Oil in Men and Women with Mildly Elevated Triacylglycerols. Prostaglandins, Leukotrienes and Essential Fatty Acids.